Mind­ful­ness -ohjaus

"Ohjaaja ihanan rauhallinen ja rauhoittava. Luottamuksellinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa on hyvä keskittyä omiin harjoituksiin ja purkaa niitä ryhmän kesken."

"Ohjauksessa toimi ohjaajan oma rauhallisuus ja johdonmukaisuus, selkeä ääni ja miellyttävä olemus."

Tarjoan mindfulness -ohjausta työyhteisöille esimerkiksi yrityksen omissa tiloissa. Kyseessä voi esimerkiksi olla työporukan virkistys, tyhy-toiminta, kokouspäivän kevennys tai säännöllinen työhyvinvointia tukeva mindfulness koulutus tiloissanne.

Mindfulness harjoituksissa on kysymys tietoisuustaitojen kehittämisestä erilaisilla läs­nä­olo­har­joi­tuk­sil­la. Mindfulness on omakohtaisten oivallusten kautta tapahtuvaa oppimista, kehittymistä ja oman ymmärryksen syvenemistä säännöllisen harjoittelun kautta. Mindfulness taidoissa voidaan puhua mielentaidoista, jotka muodostavat pohjan ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Jo kertakokemus avaa mahdollisuuden pysähtyä ja kokea nykyhetki, olla kosketuksissa oman kehon ja mielen yhteyteen. Harjoitukset on irrotettu uskonnollisista perinnöistään ja ne ovat kehon ja mielen harjoituksia.

"Sinusta Virpi näkyi aivan upeasti se miten olit hetkessä läsnä ja todella keskityit kuuntelemaan, kun puhuimme sinulle kokemuksistamme tai tuntemuksista. KIITOS, oli aivan mahtava kokemus koko luentosi!"

Kiinnostuitko, mutta haluat ohjausta yksityisesti?

"Tietoinen läsnäolo on olemisen tapa, joka edellyttää jatkuvaa kehittämistä. Se on omanlaisensa harjoitus, joka laajenee luonnollisesti elämän kaikkiin puoliin elämän avautuessa."
- Jon Kabat-Zinn

Tietoisuustaitojen ohjaus ryhmille