Tietoa minusta

Uskon, että kaikkein vaikuttavimmat ja tärkeimmät muutokset tapahtuvat sisällämme, sydämessä sekä mielen ja ajatusten tasolla. Joskus tarvitsemme vain pienen oivalluksen löytääksemme tien takaisin itseemme ja itsemme näköiseen elämään.

Intohimoni on auttaa Sinua eteenpäin omalla tielläsi. Vahvuuteni valmentajana löytyvät kuuntelemisen taidoissani, läsnäolossa, lempeydessä sekä rauhallisuudessani, jota asiantuntemukseni mielen taidoista tukee.

Asiakkaani ovat saaneet minulta apua mm. itsetuntemuksensa syventämisessä, palautumisessa, stressinhallinnassa, luontoyhteyden vahvistamisessa sekä ravitsevan ja mieleisen puutarhaympäristön luomisessa.

Osaamispohjani

Olen Mindfulness Työssä -ohjaaja, Puutarhaterapia & Coach -valmentaja, puutarhuri, Liiketalouden & henkilöstöhallinnon alan tradenomi.  Opiskelin kasvatustieteiden perusteet jo 90-luvulla ja päivitin opintoja uudelleen vuonna 2022. Olen myös sertifoitu Genos Tunneäly -valmentaja. Tämän lisäksi olen syventänyt ymmärrystäni monipuolisesti ihmisyyteen liittyvillä kursseilla, kuten esimerkiksi yksilöiden erilaisiin herkkyyksiin sekä esim. esimiestyöhön liittyen.

Itseni haastaminen ja tutkiminen ovat luontainen tapani kehittää itseäni. Löydän itseni tuon tuosta uuden oppimisen ääreltä. Ihmisyys on syvä, monialainen ja loputon kehittymisen polku, josta on aina jotain uutta ammennettavaa omaan tietämykseeni. Olen harrastanut joogaa vuosituhannen vaihteesta saakka ja tutkinut erilaisia joogan aloja harrastajana.  Ihmisten auttaminen ja tukeminen omassa pysähtymisessään oman olemisensa oleellisuuden äärelle on intohimoni. 

Tarjoan työyhteisöille valmennusta läsnäolevan työn tekemiseen sekä kanssakäymisen taitoihin. Pidän hyväksyvään tietoiseen läsnäolotaitoon keskittyviä kursseja sekä valmennuskokonaisuuksia arjen hyvinvoinnin tueksi. 

Luonto on itselleni tärkeä voimavaran lähde ja vien myös ryhmiä kehittämäni Metsäläsnäolo™-harjoituksen pariin. Hyvinvoinnin rakennusaineeksi tarjoan itsetuntemuksen kehittämistä, työhyvinvointia, mielen taitoja, kehotietoisuutta sekä luontoyhteyttä. Kohdataan!